Vloerder Pellenberg

Vertrouw op ervaren vakmensen voor perfect gelegde vloeren.

Vloerder Pellenberg

Vloerwerken – Tegelwerken – Betonvloeren – Terras aanleggen – Oprit aanleggen

Vloerder of tegelzetter nodig? Contacteer vloerder & tegelzetter Bart Rombaut Aannemer voor al uw vloerwerken en tegelwerken.

Bart Rombaut Aannemer is een erkende vloerder en tegelzetter die reeds 10 jaar actief is. We zijn niet grootste aannemer, maar wel de meest betaalbare en meest betrouwbare in regio Pellenberg. Als vloerder leggen we binnenvloeren en buitenvloeren: tegels, kasseien, klinkers, dolomiet, parket, laminaat, beton, natuursteen, …
Vloerder Pellenberg
Vloerder Pellenberg

Terras aanleggen Pellenberg • Oprit aanleggen Pellenberg

Wilt u graag een oprit of terras aanleggen in regio Pellenberg? Dan bent u bij vloerder Bart Rombaut Aannemer aan het juiste adres!

Heeft u een ontwerp dat uitgewerkt moet worden? Wij kunnen u helpen met zowel uw terras / oprit aanleggen en met de aanleg van uw (voor)tuin. Contacteer vloerder Bart Rombaut Aannemer een voor een vrijblijvende afspraak bij uw thuis in Pellenberg zodoende we kunnen bespreken wat u in gedachten heeft (materialen, stijl, grootte, …). Terras aanleggen of oprit aanleggen? U krijgt altijd een gratis offerte op maat.
Vloerder Pellenberg

Parketvloeren

Parketvloeren en laminaat zijn de populairste vloerbedekkingen en heeft u meestal voor de rest van uw leven.

Parketvloeren zijn een mooie en zeer duurzame vloerbedekking. Parketvloeren bestaat uit houten delen, deze bestaan in verschillende formaten en patronen en kunnen voor een uniek decoratief effect te zorgen dat volledig past bij uw stijl. Na de plaatsing van parketvloeren worden deze ter plaatse ook meteen behandeld en afgewerkt. Ook indien u vloerverwarming heeft, kan hierop perfect een parketvloer geplaatst worden.

Laminaat is minder duurzaam dan parket, maar ongelofelijk onderhoudsvriendelijk en beschikbaar in ontelbaar veel tinten en patronen.
Vloerder Pellenberg

Parketteur Pellenberg

Naast vloerder, zijn we dus uiteraard ook ervaren parketteur. U kan bij ons terecht voor:

- Parketvloeren leggen
- Laminaat leggen
- Parket schuren
- Parket renovatie

Een woning te Pellenberg met een versleten parketvloer die dringend moet geschuurd of gerenoveerd worden? Contacteer ons vrijblijvend!
Vloerder Pellenberg

Betonvloeren Pellenberg

Betonvloeren zijn sterk, hebben een lange levensduur, zorgen voor een strak gevoel én zijn zeer gemakkelijk in onderhoud. Ze kunnen binnen en buiten geplaatst worden.

Vloerder Bart Rombaut Aannemer is reeds 10 jaar gespecialiseerd in alle betonvloeren. Betonvloeren kunnen binnenshuis in de woonkamer, keuken of badkamer, maar het is ook mogelijk om een betonvloeren aan te leggen voor uw terras, garage, tuinhuis, kelder of zelfs op uw oprit.

Betonvloeren Pellenberg

De eerste stap bij het leggen van een betonvloeren is het bekisten met balken of platen. Nadien gaan we bewapenen alvorens de beton te gieten. Na het gieten van het beton kan er een extra toplaag gelegd worden om de betonvloer te kleuren. In sommige gevallen word de kleur ook al gemengd met de betonmassa alvorens te gieten. De laatste stap is het polieren van de vloer om de levensduur te verlengen en de betonvloer volledig stofvrij te maken.
© 2023 Bart Rombaut | Alle rechten voorbehouden
Bart Rombaut