Trappenmaker Kontich

Ontdek onze uitgebreide trappenmakersdiensten en laat jouw woning schitteren met op maat gemaakte trappen.

Trappen • Trappenmaker • Traprenovatie • Kontich

Houten trap – Zoldertrap – Trapleuning – Trap berekenen – Draaitap – Trap renoveren – Trap herstellen, …

Een houten trap van trappenmaker Bart Rombaut Aannemer maakt u uw woning in Kontich compleet. Wij maken houten trappen in verschillende stijlen zoals landelijk, cottage of design en zowel trappen voor binnen als buiten.

Wenst u een houten trap voor binnen of bijvoorbeeld een draaitrap voor uw balkon? Dan bent u bij trappenmaker Bart Rombaut Aannemer aan het juiste adres. Wij maken en plaatsen alle soorten houten trappen in verschillende houtsoorten zoals eik, beuk, notelaar, hardhout, afrormosia of wenge.

Wij hebben jaren ervaring als trappenmaker, maar we zijn o.a. ook gespecialiseerd in traprenovatie en herbekleden van trappen. Ook trappen uit steen, beton of arduin kunnen wij herbekleden met de houtsoort naar eigen keuze.
Trappenmaker Kontich
Trappenmaker Kontich
Trappen laten maken

Traprenovatie Kontich

Traprenovatie Kontich: uw bestaande houten trap die versleten is laten herstellen? In dat geval kan u ons als trappenmaker ook inschakelen voor een traprenovatie in Kontich. In de meeste gevallen is het plaatsen van overzettreden de meest elegantie en gemakkelijkste oplossing.

Of wilt u een nieuwe trap laten maken? Trappenmaker Bart Rombaut Aannemer tot uw dienst: wij plaatsen de nieuwe trap over uw oude trappen.

Waarom kiezen voor een traprenovatie?

Een nieuwe trap is niet altijd nodig, uw oude trap renoveren is een klus die soms in enkele dagen een prachtig resultaat oplevert. Een traprenovatie is doorgaans ook goedkoper dan een nieuwe trap. Contacteer trappenmaker Bart Rombaut Aannemer en wij komen vrijblijvend tot bij u in Kontich voor een gratis offerte op te maken voor uw traprenovatie.

Traprenovatie: Vernieuw Je Huidige Trap

Is je huidige trap versleten of past deze niet meer bij je interieur? Overweeg dan traprenovatie. Onze trappenmakers kunnen je bestaande trap renoveren en nieuw leven inblazen. Met diverse materialen en afwerkingsopties geven we je trap een frisse en eigentijdse uitstraling.
Trappenmaker Kontich

Trappenrenovatie

Als je bestaande trap versleten is of een update nodig heeft, bieden onze trappenmakers renovatiediensten aan. We kunnen je trap een nieuw leven inblazen met hoogwaardige materialen en vakmanschap.

Of het nu gaat om het vervangen van versleten treden, het opfrissen van de balustrade of het volledig herontwerpen van de trap, we zullen de renovatie aanpassen aan jouw behoeften en budget.
© 2023 Bart Rombaut | Alle rechten voorbehouden
Bart Rombaut