Terrasoverkapping Laakdal • Carport Laakdal

Expert in Terrasoverkappingen en Carports

Terrasoverkapping • Carport • Laakdal

Schrijnwerkerij Bart Rombaut Aannemer staat om betaalbaar maatwerk af te leveren voor uw carport en/of terrasoverkapping in hout.

Grote voordeel van Bart Rombaut Aannemer? We zijn niet grootste aannemer maar wel de meest betaalbare en meest betrouwbare uit de omgeving van Laakdal. Wij leveren keer op keer kwaliteit af. Heeft u een project voor ons? Dan kan u rekenen op een snelle communicatie en een efficiënte werkwijze.

Een van onze specialiteiten is het maken van een carport of terrasoverkapping in hout.

Wilt u een beroep doen op ons? Dan komt de zaakvoerder persoonlijk bij langs in Laakdal om uw project te bespreken en u een correctie prijs offerte op maat te geven.
Terrasoverkapping Laakdal • Carport Laakdal
Terrasoverkapping Laakdal • Carport Laakdal

Carport Laakdal

Carport Laakdal: Een houten carport van Bart Rombaut Aannemer is de perfecte oplossing om uw auto onder een afdak en in een beschermde plaats te parkeren.

Heeft u geen garage maar wel voldoende open ruimte voor een carport? Dan is een carport op maat de geschikte oplossing. Indien u interesse hebt in een carport komen wij langs en geven wij gratis advies over de houtsoorten en het ontwerp zodat uw carport in harmonie is met de omgeving en voldoet aan uw wensen en budget. Wij maken en plaatsen houten carports zowel vrijstaand als in aanbouw.

Waarom een carport laten maken?

Uw wagen is met een carport ook goed beschermd tegen verschillende invloeden van buitenaf zoals bijvoorbeeld hagel, sneeuw, regen of vallende takken.

Het voordeel aan carports is dat deze ook zeer mooi ogen en op maat gemaakt worden in eigen stijl en diverse kleuren, dit kan bijvoorbeeld modern of rustiek zijn. We bespreken samen uw wensen, budget en zorgen voor de perfecte uitvoering in eigen atelier, gevolgd door een vakkundige plaatsing.
Terrasoverkapping Laakdal • Carport Laakdal

Terrasoverkapping Laakdal

Terrasoverkapping Laakdal: een houten terrasoverkapping is mooi en elegant en geeft extra waarde aan uw woning.

Op zoek naar een aannemer om een houten terrasoverkapping van topkwaliteit te laten maken op maat? Wij maken houten terrasoverkappingen die u perfect kan combineren met een een houten poolhouse, tuinhuis of een houten terras. Met een terrasoverkapping kan u een gezellige overdekte ruimte maken met zithoek waar u kan genieten van uw mooie tuin. Wij kunnen terrasoverkappingen aanbouwen of volledig vrijstaand in uw tuin plaatsen.

Afwerking houten terrasoverkapping

De afwerking van een houten terrasoverkapping kan volledig volgens wens: plat dak, schuin dak, ramen, deuren, vloerbekleding, volledig gesloten, deels gesloten, volledig open, …
© 2023 Bart Rombaut | Alle rechten voorbehouden
Bart Rombaut