Klinkerwerken Rillaar

Oprit aanleggen Rillaar? Terras aanleggen Rillaar? Aannemer Bart Rombaut heeft jarenlange ervarig met klinkerwerken en tegelwerken in Rillaar. Wij leggen klinkers, tegels, dolomiet, grasdallen, houten terrassen, … Wij zorgen niet alleen voor een perfecte plaatsing, maar ook voor kwalitatief werk aan correcte prijzen! De vele tevreden klanten spreken voor zich!

Wilt u klinkerwerken in Rillaar laten uitvoeren in uw tuin, dan zorgen wij ervoor dat dit perfect wordt uitgevoerd. Wij zijn bestraters die van alle markten thuis zijn en het aanleggen van opritten en terrassen is slechts één van de vloerverwerken waar wij in uitblinken.

We hebben alle machines om de grond goed voor te bereiden en om een oprit of terras in Rillaar te plaatsen waar u een zeer lange tijd van profiteert. Dat alles doen we binnen uw budget en met uw wensen en behoeften in gedachten. Wij staan voor stiptheid, netheid en kwaliteit en helpen u graag aan een schitterende bestrating in uw tuin.

GRATIS OFFERTE

Klinkerwerken & tegelwerken

Als u aan klinkerwerken denkt, dan denkt u misschien aan klinkers die u ook in de straat aantreft. Daar komt deze term uiteraard ook vandaan, maar bij ons gaat het veel verder dan dat.

Wij pakken alles op wat met het aanleggen van een bestrating in uw tuin in Rillaar te maken heeft.

We kunnen inderdaad een terras of oprit aanleggen met klinkers, maar we leggen ook tegels, storten beton of gebruiken grind.

Wij maken een bestrating die past bij uw tuin in Rillaar, die past bij wat u nodig heeft en die de functie vervult die u in gedachten heeft. Op die manier maken we uw tuin nog functioneler, mooier en praktischer.

De beste manier om uit te leggen wat klinkerwerken precies zijn, is door u een aantal voorbeelden te geven. Dit wordt ook wel sierbestrating genoemd, en dat is niet voor niets. We gebruiken betonklinkers en kleiklinkers en kunnen daarmee uw oprit, tuinpad of terras aanleggen.

Verder leggen we ook tegels, bijvoorbeeld van natuursteen, van beton of van keramiek. We maken eveneens gebruik van koppelstones en waaltjes. Daarbij hebben we beschikking over een aantal soorten siergrind, in allerlei kleuren, als dat uw voorkeur heeft.

GRATIS OFFERTE
Klinkerwerken Rillaar

Een persoonlijk kennismakingsgesprek

We beginnen altijd met een persoonlijk kennismakingsgesprek waarin u ons exact uitlegt wat u van uw bestrating verwacht. Welke functie moet het hebben, waar moet het komen, hoe groot moet het worden enzovoorts.

Vervolgens geven wij u onze mening over wat er op het gebied van klinkerwerken mogelijk is voor uw situatie.

Offerte op maat

Aan de hand van wat we bij u gezien hebben, wat we van u gehoord hebben en wat we samen besloten hebben, maken wij een offerte voor de bestrating in uw tuin.

We brengen ook in kaart wat er moet gebeuren. Misschien moet er een gedeelte van uw tuin verwijderd worden voordat we uw oprit kunnen aanleggen, wilt u een gedeelte van uw tuin verhogen of zijn er andere voorbereidende werkzaamheden nodig.

GRATIS OFFERTE

Klinkerwerken Rillaar

Oprit aanleggen of terras aanleggen in Rillaar?

Nadat u onze offerte heeft goedgekeurd, gaan wij voor u aan de slag. We bestellen de materialen, regelen alle machines en komen op de afgesproken datum bij u om aan de slag te gaan. Het leggen van een oprit of terras is veel meer dan het plaatsen van klinkers, tegels of stenen.

We zorgen voor een sterke ondergrond, zodat uw bestrating niet in zal deuken. We plaatsen een sterke omranding, zodat de stenen niet uit kunnen zakken. Daarbij is afwatering belangrijk en uiteraard een vakkundige legging. Wij hebben de kennis, de materialen en de machines waarmee we u een mooie oprit en/of terras kunnen bezorgen.

De oplevering

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent, dus we doen altijd een oplevering met onze klanten. We gaan samen naar buiten om uw bestrating te beoordelen.

U heeft een bestrating waar u een lange tijd plezier van zult hebben.

Contact opnemen

We begrijpen heel goed dat u nu nog vragen heeft over klinkerwerken of andere werkzaamheden die we voor u kunnen uitvoeren.

Misschien wilt u meer weten over prijzen en mogelijkheden? 

Contacteer ons vandaag nog. Wij proberen u zo goed mogelijk te helpen en te adviseren, zodat u exact weet wat u van ons kunt verwachten. Daarna hopen we u ook als nieuwe klant welkom te mogen heten, zodat we u kunnen voorzien van een mooie oprit of terras.

GRATIS OFFERTE

© 2023 Bart Rombaut | Alle rechten voorbehouden
Bart Rombaut